Yüzde Yüz Doğallık Ve Bkconcept Kalitesinin Buluştuğu Ahşap Kitaplıklar

13-02-2019 14:40
Yüzde Yüz Doğallık Ve Bkconcept Kalitesinin Buluştuğu Ahşap Kitaplıklar

Geleceğimize bırakabileceğimiz en değerli miras olan kitaplar sizce de düzenli bir şekilde depolanıp, okunması için cazip hale getirecek bir düzende olması gerekmiyor mu?


Geniş depolama imkânı her kitabın sığabilecek boyutta olması ve yüzde yüz ahşaptan yapılan kitaplıklarımız sizi bekliyor


Sabitlenebilir özelliği ile daima güvenli şekilde olan kitaplıklarımız mekânlarınızı derli ve toplu gözükmesinde büyük rol oynuyor.


Evde karışık olarak gözüken en büyük alanlardan biri kitapların depolandığı alanlardır, biz de bu sorunu ortadan kaldırmak için uzman tasarımcı ve iç mimarlarımız ile her mekâna uygun dizayn edilebilecek piyasadaki diğer kitaplıklara göre kitaplarınızın daha düzgün durmasını sağlayacak tasnif yapmanızı kolaylaştıracak son derece pratik depolama alanı artırılmış bir ahşap kitaplık ürettik. Birinci sınıf kalite malzemelerden üretilen ahşap kitaplıklar Doğadan evinize geliyor… En kaliteli ağaç türleri kullanılarak yapılan kitaplıklarımız her ağırlığı kaldırabilecek yapıda dizayn edildi.


Nemli ve rutubetten arındıracak özel malzemeden üretilen ahşap kitaplık modellerimiz mekânlarınıza özel her ölçü ve boyutta sadece BKconceptte. Geniş alan yüzeyi sadece kitap değil birbirinden değerli aksesuarlarınızı da sergilenmesine yardımcı oluyor. Ahşap kitaplıklar her detayı özenle işlenmiştir ve en son teknoloji ile üretilmiştir… Çok değerli eski ve yeni kitaplarınızı her şekilde rahatla ve uygun şekilde sergileyebileceğiniz ortam hazırlar.


Geniş kitap alma kapasitesi, uzun ömürlü ve kolay taşınabilir olması, çiziklere dayanaklı olması kitaplarınızı sonraki nesillerinize kolayca aktarabilmenizi sağlayacak ve Okuyan nesillere katkı sağlayacaktır. Güçlendirilmiş ayakları ve Sabitlenebilir yapısı güvenli bir ortam oluştururken her türlü devrilmeye karşıda önlem almış oluyorsunuz.


Kolay taşınabilir ve temizlenebilir olması sizin için büyük pratiklik olacaktır haydi siz de BKconcept ile kalite ve şıklığa ulaşırken yüksek fiyatları ödemeyin.


BKconcept siz değerli müşterilerimiz için her detayı incelikle düşünürken bütçenizi de atlamıyor, müşteri avantajı odaklı çalışma prensibimiz ile en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Sizde BKconcept farkı ile tanışın ev ve iş yerlerinize hayalinizdeki tasarımla buluşturun!

 

Ayrıca yapacağınız her alış veriş sonrası size vereceğimiz Bk puan ile sonraki alışverişlerinizde onlarca sürpriz ve indirimden faydalanın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.