Yeni Trend Avangard Koltuk Takımları

28-01-2019 13:08
Yeni Trend Avangard Koltuk Takımları

Hayatımıza hızla giren avangard trendine BKconcept ayrıcalığı ile tanışmaya ne dersiniz?


Özenle tasarladığımız avangard koltuk takımları tam da evinize lâyık, herkesin sevebileceği şekilde üretilmiştir. Klasik ve modern çizgileri birbiriyle harmanlayan BKconcept mobilyalarında sizde kendinizi bulacaksınız. Evinizde kendinizi prensesler gibi hissetmek istiyorsanız Avangard koltuk takımları tam da size göre. Avangard koltuk takımlarında farklı renk ve desen seçenekleri ile hem şıklığı hem de konforu bir arada yaşamaktan keyif ve mutluluk duyacaksınız. Ürünlerimizi tasarlarken Yeni Trend Avangard Koltuk Takımları


her şey sizi düşünerek ve özenle seçilerek oluşturulmaya dikkat edilmiştir. Avangard koltuk takımlarımızda gerek kumaşı, gerek süngeri, gerekse boyası ile çevre ve insan sağlığına en uygun şekilde seçilmiş ve üretilmiştir. Ürettiğimiz ürünlerde dış görüşüne önem verdiğimiz kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olmasına da büyük önem vermekteyiz. Mobilyalarımızı üretirken yeni bir bakış açısı ile yaklaşarak ve en özgün bir biçimde tasarlamaya özen göstermekteyiz. Avangard mobilyanın sadece altın rengi ve desenli oymalardan ibaret olmadığını tasarımcılarımız ürünleri ile kanıtlamıştır.

 

Diğer markalardan bizi ayıran en önemli özelliğimiz orijinal ürünler tasarlamamızdır. Markamıza özgü gerçek avangard ürünler tasarlamayı kendimize görev bilmiş ve bu görevi başarıyla yerine getirmiş bulunmaktayız.


Avangard koltuk takımlarını tasarlarken tasarımcılarımız her bir ayrıntısını en ince detayına kadar sizler için düşünmüştür. Kaliteyi uygun fiyata sunan BKconcept ürettiği tüm ürünlerinde birinci kalite malzemeler kullanmaktadır. Bu sayede aldığınız her mobilya uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Avangard koltuk takımlarının rahat olmadığını düşünüyorsanız henüz bizim tasarladığımız koltuk takımları ile tanışmamışsınız demektir. Her ürünümüzde olduğu gibi avangard koltuk takımlarımızda da oldukça iddialıyız.


Avangard Koltuk Takımlarımızda klasik ve moderni harmanlayarak avangarda yeni bir imza atmış bulunmaktayız.


Kaliteyi ve şıklığı bir araya getirterek tasarımlar üreten tasarımcılarımız uzun ömürlü ve modası asla geçmeyen ürünleri sizlere sunmaktadır.

 

Sizde avangard mobilyanızı bizden alarak uzun yıllar boyunca mobilyalarınızı kullanabilirsiniz.


Unutmayın, hayallerinizdeki avangard koltuk takımına sadece bir adım uzaktasınız.


Kendine özgü tasarımları olan BKconcept ile eviniz asla modadan ödün vermez.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.