Yaşamayı Sevenlerin Tercihi, Şık Tasarımlı, Modern Bar Masaları

13-02-2019 14:07
Yaşamayı Sevenlerin Tercihi, Şık Tasarımlı, Modern Bar Masaları

Hem evlerde hem işyerlerinizde siz ve sevdiklerinizin eğlenceli, rahat ve güzel vakit geçirmesini istersiniz değil mi?


İşte konuklarınızı ağırlayabileceğiniz son derece şık modern görünüme sahip fonksiyonel, özgün tasarıma sahip, modern bar masası. Kolay taşınabilir, insan fizyolojisine uygun yükseklik ve genişliği ile siz ve konuklarınızı rahat ettirecek.


Dar mekânlar için muhteşem bir kurtarıcı olacaktır. İnsana ayrılan alanın artıran bar masası modellerimiz minimalist tarzı onlarca renk çeşidi ile her tarza uygundur.

 

Bar masası olan mekânlarınız en sevdiğiniz yerler haline gelecek her türlü aktiviteniz için uygun olacaktır.


Birinci sınıf kalite ile üretilen masalarımız yüksek ağılıkları taşıyabilecek kapasitedir. Geniş ve sağlam ayakları ile her türlü eğlencenizde sevdikleriniz ve sizlerle uzun yıllar hiçbir eskime ve yıpranma olmadan sağlam şekilde kalacaktır.


Kolay temizlenebilir olması siz ve sevdiklerinizi yormadan güzel vakitler geçirmenizi sağlayacaktır.


Tüm bunların yanında kolay taşınabilir olması mekân ortam değişiklerinde sizi yormayacak, ergonomik yapısı ve çizilmez yapısı ile sizi üzmeyecektir.


Modern ev ve mekânlarda sıkça tercih edilen bar masaları evinizin ve mekânımıza yeni bir soluk getirecek ortamın havasına pozitif katkı sağlayacaktır. Yüksekliği ve ölçü standartları son derce titizlikle belirlenmiş olu her tür yere uyum sağlayacak yapıdadır.


Birbirinden farklı ahşap modelleri ile de doğa evinize getirirken bunu ahşabın teknoloji kopmadan yapıyoruz. Birinci kalite insan sağlığına hiçbir zararlı madde içermeyen yapısı ile yeme içme faaliyetlerinizde içiniz son derece rahat şekilde yapabilirsiniz.


Modern bar masası son yıllarda çok tercih edilmesi bir fiyat dengesizliği oluşturması sizi yanıltmasın BKconcept farkı sizin her zaman olduğu gibi cebinizi de düşünüyor en uygun fiyata onlarca çeşitte ve renkte modellerimiz BKconcept mağazalarında bir adım uzağınızda sizleri bekliyor…


Ayrıca BKconcept olarak her ürün satın alımından sonra size vereceğimiz Bk puanları ile daha sonraki alışverişleriniz de büyük indirimler sağlayacaktır. Siz de hiçbir yerde karşılaşamayacağınız fırsatlar için BKconcept kalitesi ve farkından şaşmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.