Tüylü Puflar İle Evinize Renk Gelsin!

13-02-2019 13:58
Tüylü Puflar İle Evinize Renk Gelsin!

Son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelen tüylü puflarile siz hala tanışmadınız mı?


Salonlarınızda, oturma odalarınızda, yatak odalarınızda, çocuk odalarınızda, mutfaklarınızda kısacası evinizin her odasında ve her köşesinde kullanabileceğiniz bu tüylü puflar evinizin en vazgeçilmez, en nadide parçası olacak!


Dekoratif olduğu kadar işlevsel olan bu puflar oldukça kullanışlı tasarlanmıştır. Farklı seçenekleri olan tüylü puflar sandıklı ve sandık sız seçenekleri mevcuttur. BKConcept sizler için özenle tasarladı ve üretti. Seçim sizin!


Evinizin tarzı ister modern, ister klasik, ister spor ve hatta isterse avangard olsun fark etmez tüylü puflar mutlaka tarzınıza uyum sağlar ve hatta tarzınıza tarz katar.


BKConcept sizler için tasarladığı her ürünü en ince ayrıntısına kadar düşünür, sizlerin hayatını kolaylaştırmak için özenle ve titizlikle çalışır.


Özenle tasarlayıp ve ürettiğimiz mobilyalarımız her açıdan konforlu olduğu gibi kullanım ve temizlik açısından da son derece de sizlere kolaylık sağlar. Kılıf şeklinde tasarladığımız tüylü puflarımızın oturma minderi kılıfları fermuar mekanizmalı olup kolaylıkla sökülüp çamaşır makinesinde yıkanabilir. Kumaşlarımız her biri birinci sınıf kalitede özenle seçilmektedir. Ayrıca kullandığımız materyaller de son derece kaliteli sınıfının birincisi olan ürünlerdir.


BKConcept ürünleri ile evinize renk, canlılık ve özgünlük gelsin! Tüylü puflarımız ile de evinize samimi, içten, sıcak ve huzur dolu bir hava gelsin!


BKconcept sizler için hem tarz, hem stil ve aynı zamanda hem de konfor sahibi mobilya türleri tasarlar. Sizi sizden önce düşünerek sizin rahatınız ve konforunuz için son derece rahat mobilyalar üretmektedir.


Sizler için son derece kullanışlı mobilyalar tasarlamaya ve üretmeye devam etmekteyiz.


Kaliteyi ve şıklığı bir araya getirterek tasarımlar üreten tasarımcılarımız uzun ömürlü ve modası asla geçmeyen ürünleri sizlere sunmaktadır.


Unutmayın, hayallerinizdeki tüylü pufalara sadece bir adım uzaktasınız.


Kendine özgü tasarımları olan BKconcept ile eviniz asla modadan ödün vermez.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.