Siz De Hayalizdeki İhtişamlı Ve Kullanışlı Avangard Dolapa Sahip Olun

13-02-2019 13:20
Siz De Hayalizdeki İhtişamlı Ve Kullanışlı Avangard Dolapa Sahip Olun

Evinizde depolama alanı olarak en çok kullanılan dolaplar aynı zamanda evinizde en çok BKconcept farkıyla en çok dikkat çeken mobilya haline dönüşüyor!


Kimi zaman saklamak istediğiniz eşyalar için cankurtaran görevi gören dolaplar BKconceptin kalitesi ve zarafeti ile buluştu. avangard tarz ile tasarlanan dolaplarımız her türlü zevke uygun onlarca çeşidi ile sizi bekliyor. Evinizi tarz ikonu haline getirecek, kullanılan ahşap ve diğer malzemelerin kalitesine hayran kalacaksınız.

 

Osmanlı desenlerini çok seviyor ama evinizin ağır bir görüntüsü olmasını istemiyorsanız avangard mobilya türü tam size göre. Avangard tarzı akla gelince karmaşıklığın aklına gelmesini uzman tasarımcılarımız ile kaldırdık. Son derece zarif duracak avangard dolap modellerimiz abartıdan uzaklaşarak evinizi çok daha ferah bir ortam haline getirecektir.


Kesintisiz çizgilere, akıl almaz geometrik çizgilere sahip mobilyamız, kendini en ihtişamlı şekilde gösterecektir. Eşsiz güzellikte olan avangard dolaplarımız muhteşem size muhteşem bir pratiklik sunacaktır.


Günümüzde yapılan araştırmalarda güzel mimarili şehirlerde insanın daha mutlu olduğu ortaya çıktı. Siz de BKconceptin uzman tasarımcı ve mimarları tarafından hazırlanan, muhteşem mimariye sahip mobilyalarımız ile evinizde mutluluğu yaşayın. Avangard dolap modelimizde ufak uyum ardındaki büyük estetik duruşu siz ve misafirlerinizin görsel algısını değiştirecektir.


Detaylar ve ihtişamın hakim olduğu avangard dolabımız evinizi saray etkisi katarken sizin gözünü yormayacak ufak detaylar ile işledik. Son derece şık olan modelimiz, tüm mobilyalarımızda olduğu gibi birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılarak yapıldı.


Son derece dayanıklı içyapısı saklama alanı genişliği, leke ve kir tutmayan dış yüzeyi, İçine koyduğunuz eşyaları nem ve rutubeti almayan saklama özelliği, Çok güçlü şekilde sağlam ayak yapısı ve tabanı sizi çok mutlu edecek!


Kolay taşınabilir özelliği çizilmeye dayanaklı yapısı ve uzun ömürlü olması evinize büyük bir şıklık katarken kaliteden ödün vermiyor Son zamanlarda avangard tarz talebin yükselmesi sizi fiyatlar konusunda endişelendirmesin En uygun fiyata cebinize dost fiyatlar sadece BKconceptte!

Haydi! Siz de BKconcept farkı ve kalitesi ile tanışın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.