Sen De Eşsiz Detayların Hâkim Olduğu, Evinizde Farkllık Yaratacak Şifonyeri Al

25-02-2019 10:55
Sen De Eşsiz Detayların Hâkim Olduğu, Evinizde Farkllık Yaratacak Şifonyeri Al

Günümüz gelişen dünyasıyla istisnasız her evde kendine yer edinen şifonyerler sizinde hayatınıza şıklık ve kolaylık yaratmaya geliyor. Evinizde küçük yer kaplayacak ama buna rağmen büyük depolama alanı yaratacak bir mobilya olmasını istemez misin? . Hayatı kolaylaştıran yönü ve sağladığı estetik görünümü evlerde şifonyeri özel bir yere taşıdı!


Çok çekmeceli, genellikle yatak odalarında kullanılan şifonyerler, hayatınızı düzene sokarken büyük bir alan kazandıracak olan mobilyamız, son trendler ön planda tutularak bütçenize en uygun şekilde ergonomik olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca üstüne her türlü aksesuarınızı kolaylıkla sergileyebileceğiniz bir alan oluşturacak.

 

Saklama alanı oluştururken cüzdan anahtar telefon gibi küçük eşyalarınızı koyacak müthiş bir yer elde edeceksiniz. Şifonyer diyince aklınıza gelen bir şeyler tıkıştırma hissi ortadan kalksın yep yeni tasarımlı şifonyer modelleri ile yer tasarrufu sağlarken evinizin şıklığına şıklık katıyorsunuz.


Çok çeşitli modelleri her zevke hitap edecek tarzda üretilen şifonyerlerimiz mekânlarınızda farklılık yaratacak şık ve asil duruşu evinizi hiç olmadığı kadar çağdaş bir görünüm kazandıracaktır. Haydi! Sende şifonyer al ve evine büyük bir fark kat! Sağlam malzemesi ve yüzde yüz doğal malzemelerden üretilmiş olup, birinci sınıf işçiliği sizi oldukça memnun edecek.

 

Dar mekânlara bile hitap edecek, evinizi ferah gösterecek ve her renkte modelleri BKconcept güvencesi ile uzun yıllar hiç bir eskime ve yıpranma olmadan huzur içinde kullanacaksınız.

 

Kolay kolay leke tutmayan yapısı ile de sizi oldukça memnun edecektir! Her ayrıntısını özel olarak düşündüğümüz mobilyalarımız yüksek ağırlıkları taşıyabilecek güçte üretilmiştir.

 

En hesaplı fiyata sizinle buluşan şifonyerlerimiz, her ürünümüzde olduğu gibi insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermemektedir. Günümüzde yan aksesuar yerine bir tasarımsal bütünleyici olarak tercih edilmekle birlikte çok kullanışlı olması ve dışarıda kalan eşyaları içine alması sebebiyle çok fazla tercih edilmektedir.


Kendine özgün tasarımları, binlerce çeşidi, cep dostu fiyatları ve dayanaklı ve uzun ömürlü mobilyaları ile BKconcept mobilyaları her zaman siz değerli müşterilerimizle olacaktır…

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.